Aan de werklozen-bashers

Aan al die neo-liberalen, linkse, “rechtsen” en andere kleurtjes politici die denken sterke meningen te bezigen over werklozen, ze te bashen en te beschimpen te pas en vooral te onpas :
Ik daag eender van jullie uit om eens een maand mee te doen met wat wij moeten doorstaan en hoe we moeten overleven.
Wanneer je van mening bent dat we “toch maar geld voor niks krijgen”, wel hier is een deal : betaal me dan graag ALLE bedragen terug die ik ooit aan de staat afgaf voor de sociale zekerheid -waar ik zogezegd van profiteer volgens jullie- graag wel met achterstallige intrest aangezien ik dat geld had kunnen beleggen, net zoals de blauwe politici.
En schaf vervolgens zaken als RVA, VDAB en het ministerie voor tewerkstelling en armoedebestrijding af (toch nutteloos wanneer je niks doet dan profiteren van de staatwedde die je als minister krijgt, … want jullie zijn zelf de grooste profiteurs van ons taxgeld) verminder al die uitgespaarde bedragen daarna allemaal in taxatie voor alle werkende mensen en kleine bedrijven!

Wanneer je wil besparen en pest-maatregelen nemen tegen “doppers”, wees dan consequent met je eigen zogenaamd liberale visie en bouw tegelijk dan de massale fraude, profitariaat en verlakkerij af van de grootkapitalisten, samen met overbodige pest-instanties en andere prul; geef in ruil tax-verlaging.

En anders… hou je best uw stomme fake-liberale bek over “gratis geld voor werklozen”, want dan heb je zelfs de consequentie niet door van deze sociale vangnetten die destijds werden opgebouwd.
U weet van niks, ge weet niet wat het is om 10 maanden in een nutteloze, geldverspillende nep-opleiding te zitten als was je een gevangene in Guantanamo, behandeld door VTM starende, vlaamse vlag zwaaiende voze luie ambtenaren die er alleen maar lol in hebben om mensen te pesten.

Ge weet niet wat het is om een aalmoes te krijgen, hoewel je geen leefbaar, bereikbaar of doenbaar werk vindt, hoezeer je ook zoekt. En u weet niet wat het is om te moeten KRABBEN elke maand om zelfs de basisbehoeften rond te krijgen, terwijl je miserabele foute pakken dragende zakken op TV of twitter ziet denigrerend doen dag an dag over “werklozen”.

Bouw uw pest-staatsysteem af eerst …. en doe eens iets nuttigs voor een keer, doe iets aan de massale miljardenfraude … de fraude, de grote bedrijven hun verregaande automatisatie zonder compensatie…
of rot de f op!!!


Gepubliceerd via http://dagboekvaneendopper.blogspot.com/

Gepubliceerd door

kim

twitter.com/kim0raku