beste politici rot op

Het moet er even uit. Voor ik offline val, voor een lange tijd. Ik ben te boos, leeg en energieloos om een lange, mooi uitgeschreven tekst te maken, en deze mooi te polijsten en editeren zodat het mooi kan opgepikt worden door de media ofzo teneinde dan als twitteraar een beetje jezelf bekender te maken. Da’s nogal in tegenwoordig: je blogposts tweeten en mooi editeren om er een boekje van te maken.
Bij mij krijg je alles gratis op deze blog die ik al meer dan 10 jaar bij houdt. Basta 🙂

– rant begint hier:

Fakers, boeren, bullies en oplichters heersen.
Onze democratie is fake, en onze samenleving wordt jammer genoeg beheerst door tuig in maatpak en hun zielige handlangers.

De laatste maanden waren voor mij vrij zwaar: geen loon krijgen, wel moeten werken.
Een “commute” moeten doen van ca. 5 tot 7 u per dag, maar je mag vooral je glimlach niet verliezen. Enne: goed werken, de 8 uren per dag ook nog eens vol maken, goed koken thuis, vers eten maken, voor je kind zorgen, alles op tijd betalen en heel positief blijven hoor.
Intussen werkloos geworden (want wie wil er nog werken zonder betaald te worden en 45% van je werkdag onderweg door te brengen? Ik niet in ieder geval, dat de kapitalisten en zogenaamde “ondernemers” zelf maar lekker in een auto kruipen, of 5 uur op een trein gaan zitten om dan in een 4de laag onder-aanneming geen zak te verdienen en nog uitgescholden te worden ook. Maar dat zullen ze niet doen, daar zijn ze te lui en inhalig voor.

Je werkloosheid regelen? Ging ook niet, want deze staat haalt wel 65% belastingen binnen van de werkmensen, maar kan blijkbaar sociale secretariaten en KMO’ers niet dwingen om op tijd de papieren en administratie voor hun werkmensen in orde te houden.
Dus: ook geen C4, dus ook geen uitkering. Intussen heb ik een vol jaar geen normaal loon gekregen op een regelmatig tijdstip….

Noodgedwongen gaan verhuizen … maar de plek waar ik naar toe wilde werd bewoond door iemand die niet betaalde, en er niet uit wil. En de recht… koos uiteraard om deze persoon omdat hij van een ander land kwam, te beschermen.

En zo zit je daar: geen werk, geen geld, geen woning… gewoon omdat je wilde werken, je uiterste best deed, en in totaal nog over de 12000 euro van verschillende mensen moet krijgen.
Maar ik “breng niet op”. Waardoor ik nu ook ook m’n relatie kwijt ben, en m’n spullen in een lekkende kelder staan te rotten en ik er niet bij kan.

Mara hey “GEWOON DOEN” zie je de rotte politici dan zeggen.
Voor mijn part mogen ze allemaal politiek terechtgesteld worden, omdat hun democratie faalt, hun maatschappij vierkant draait en enkel de bullies en industriëlen dient, en tuig dat enkel maar hele dagen in vergaderingen of hun potsierlijke stinkende rot-auto’s zit en tegen elkaar leutert hele dagen over wat ze gisteren op TV zagen vanuit hun luie zetel.
Ze praten dan over hun indoctrinatie-nieuwtjes, hun NVA brol, de Theo leugens, de zogenaamd rechtse retoriek die enkel neerkomt op “meer poen voor mij voor het doek valt”.

Ga te voet ergens naartoe en je ruikt het pure gif dat in de lucht rond zweeft dankzij deze rechtse zakken.
Val allemaal dood voor mijn part, rothonden.

Ik trek m’n plan wel weer… maar de level van pech die je kan hebben is hoog. En het is voor mij te veel aan’t worden. Je hebt gewoon NOOIT eens het recht aan je zijde als gewone mens. Waarom niet gewoon PER DEFINITIE, ongeacht het bedrijf en de financiën de mensen de papieren geven waar ze RECHT op hebben? Betalen we niet genoeg belastingen om dit soort basis-dingen in orde te hebben?
Ook al gaat je bedrijf failliet, dan nog moeten werknemers toch hun deel krijgen? Hun papieren op z’n allerminst?
Waarom verkopen ze de villa niet van de bedrijfleiders desnoods? Waarom moeten de gewone mensen die de boel recht houden alles altijd ontgelden?! Waarom blijven we dit pikken?

Deze komende verkiezingen zijn een farce trouwens…. er zal niets veranderen, omdat de mafia hier baas is, omdat de industriëlen alles hebben overgenomen en onze politici zelfs de woorden niet waard meer zijn. Rot op Groen, taxeer een ander, niemand redt het klimaat zonder staalhard op te treden tegen groot vervuilers. Rot op Sp.A, jullie zijn opportunistisch tuig. Rot op OpenVLD, jullie zijn geen liberalen meer, Rot op N-VA jullie zijn de lijkenpikkers van deze maatschappij, net als VB, rot op CD&V jullie heulen mee met eender wie, en rot op PVDA, buiten flyers uitdelen en leden werven doen julllie niks.
Tot allemaal dik op.


Gepubliceerd via http://dagboekvaneendopper.blogspot.com/

Gepubliceerd door

kim

twitter.com/kim0raku