café’s

Blijkbaar zijn er dus toch nog café’s in Antwerpen stad die ok zijn, en niet overspoeld door toeristen of van armoede de deuren moeten sluiten rond 10u wegens geen volk. Café S.O.S is blikbaar een van die gelukkige uitzonderingen. Wel tof wanneer je al maanden niet echt meer in’t stad bent uitgeweest en dan te ontdekken dat er nog wel een paar dingen zijn die je kunnen amuseren dus.
Zoals gewoonlijk weer iets te veel JB-cola gezopen (Just like old time’s isn’t it?) met daarbij de bijwerking dat ik nu compleet uitgedroogd ben.
Het was het in ieder geval waard… de muziek die richting old style house gaat, en trance-achtige toestanden, in een ietwat kleinere omgeving, is wel een goede combinatie uiteraard.

Zonet nog een paar partijtjes blue moon gespeeld met P. die uiteindelijk de duimen moest leggen voor m’n allesvernietigende super deck. (http://www.blue-moon-games.com ) De wapenwedloop is dus weer begonnen, aangezien hij nu zelf een nieuw deck moet samenstellen om me nog de baas te kunnen. enorm plezant spel in feite. Zeker wanneer je speelt met iemand die eingelijk een schaker is.

Geen zin om te schrijven nu,… zodadelijk komt E. om nog even wat sci-fi te bekijken, hopelijk blijft ze niet al te laat, want ik wil morgen echt vroeg uit bed kunnen… maar ok… ik ben niet in de mood vandaag om veel gelul te aanhoren en te schrijven.
De nieuwe Amduscia EP is echt wel goed eigenlijk. *geeuw*

Gepubliceerd door

kim

twitter.com/kim0raku