De migratie-zwendel

Voor u begint: naar analogie van de klimaat-opwarmingsontkenners op allerlei rechtse sites, wil ik hier op deze zelfde manier van werken iets anders als onderwerp kiezen.
Dit heeft niets te maken met mijn eigen echte meningen over eender wat, dit artikel dient enkel om iets duidelijk te maken en parodiëren. 

Hèt thema

Migratie is een belangrijk thema, althans dat wil de main stream media u doen geloven.  De rechtse kerk heeft er immers alle baat bij dat u bang bent, bezorgd wordt over, of tenminste denkt over migratie. Het vult daarom ook bijna alle pagina’s van ons nieuws, met steeds dezelfde thema’s en informatie. 

Het is niet alleen een makkelijk thema om bij de verkiezingen een aantal mensen niet meer te laten nadenken, het is ook meteen een mooi afleidingsmaneuver om hun eigen financieel voordeel te verdoezelen. Het is immers zo dat iemand die in de migratie en vluchtelingenzwendel begint te geloven, vanzelf in de “rechtse kerk” thuis gaat horen. Dezelfde mensen die dus geld verdienen aan informatie te verspreiden over dit onderwerp, hun self-fulfilling prophecy is dus compleet: maak mensen bang over migratie, schep geld, en veroorzaak dan zelf fake migratie. 

Het gaat namelijk zo: alle migratie, vluchtelingen, asielzoekers en noem maar op, zijn allemaal nep. Da’s iets dat de main stream media, die nog niet ‘woke’ zijn, die nog in hun eigen bubbeltje leven voor alle tv-schapen, het nooit over willen hebben. Maar u leest het hier, op ‘boordraak’.
De kranten en onze politici willen u uiteraard iets anders doen geloven, aangezien ze dik hun boterham verdienen aan deze verhaaltjes, net als de pers.
 
De boten, de vele opvangcentra en dan de lange wachtrijen aan de asielaanvragenbureaus in brussel maken zogenaamd onze maatschappij onveilig. 
Wel, dat is niet zo,… niet dat migranten niet gevaarlijk zouden zijn, maar ze bestaan niet.
De mensen in die bootjes zijn acteurs, want wie print er deze verhalen? Juist ja, de main stream media zelf, en hun kleine side-kicks aan rechterzijde die allerlei sites onderhouden om u te doen geloven dat er veel migratie is. 
 
De foto’s van deze boten vol vluchtelingen, zijn dan ook meestal gewoon in een zwembad genomen, met enkele acteurs in de boot, of nog erger, zijn bootjes die gefotografeerd werden terwijl ze gingen lopen voor een overstroming in hun eigen gebied. Meestal zie je ook dezelfde 50 acteurs terugkeren, da’s ook makkelijke te verifiëren omdat ze steeds dezelfde gezichten trekken.
De zogenaamd aangespoelde, of verdronken vluchtelingen zijn dan ook meestal poppen, of zijn gephotoshopped, vermits ik niemand ken die hen ooit gezien heeft. 

De mensen die hier dan zogenaamd aankomen staan dan in dichte rijen te drummen om asiel aan te vragen, met daaromheen een heel schare simpele zielen die hen soep en brood aanbieden, of wat kleding. Er zijn politici die dan heel graag vliegtuigen heen en weer sturen naar verre oorden, zogenaamd met teruggestuurde vluchtelingen op. Da’s waarschijnlijk een vliegtuig dat ofwel leeg is, of waar die politici zelf op zitten om even op vakantie te gaan waarschijnlijk.
Maar dat hoort bij het toneeltje. Hebt u al eens in’t echt zo’n rij gezien? Wij in ieder geval niet, het lijkt wel alsof deze er enkel zijn wanneer er een camera in de buurt is. Dan staat er opeens een rij met “vluchtelingen”, maar wanneer onze reporter zelf ter plaatse ging kijken, was er niemand te zien.

De cijfers over vluchtelingen, zijn ook toevallig allemaal afkomstig van ofwel die main-stream media, of nog erger: van de staat zelf, die er alle baat bij heeft om u bang te maken over dit onderwerp. Deze cijfers zijn dan ook allemaal niet te vertrouwen. Ze krijgen immers aandacht, macht en vooral een bevolking die zich in alle opzichten bezig houdt met andere zaken dat het economische, ecologische of sociale en enkel met deze vluchtelingen problematiek bezig is.

Het gaat echter verder, om de verhaaltjes nog beter te maken, bedenkt men een soort dogma: iedereen die de migratie tracht te ontkennen is automatisch lid van de migratie-ontkenners, die dan worden beschimpt en vernederd online, terwijl ze gewoon de feiten willen aanduiden. Ze worden dan uitgescholden voor poco’s en cultuurmarxisten enz.
Wanneer er zo veel vluchtelingen op boten naar hier zouden komen, hoe kan het dan dat je wanneer je op een ferry boot zit, er nooit een ziet? Of wanneer je lekker op het strand ligt te zonnen, zie je dan vluchtelingen aanspoelen? Neen hoor, enkel kwallen eigenlijk. Geen vluchteling te zien op het strand van Scheveningen of Oostende. En waarop hebben die dan geen cruise-schepen? Daarmee kan je toch met veel meer tegelijk “vluchten”. Maar van schaalvergroting hebben vluchtelingen zogenaamd nog nooit gehoord volgens de main stream. Toevallig.

Alle cijfers die u hier over krijgt, zijn ook afkomstig van steeds dezelfde organisaties die er alle baat bij hebben dat u deze verhaaltjes blijft geloven, terwijl u door websites scrolt die steeds weer zeggen wat u wilt horen,…. mensen op bootjes, mensen in wachtrijen, mensen die in de ellende zitten, terwijl alle andere problemen uit het oog worden verloren. 

De cijfers kunnen ook niet kloppen, want wanneer je aan iemand met een andere huidskleur vraag waar hij of zij oorspronkelijk vandaan komt zeggen ze altijd dat ze hier geboren zijn. Dus hoe komen ze dan aan al die mensen op bootjes?
En waarom zit er nog zo veel volk in al die Afrikaanse landen dan? 190 miljoen Nigerianen bij voorbeeld in Nigeria, moesten er echt zo veel vluchtelingen zijn, dan zou het daar toch leeg zijn? en die hebben niet eens een zee die aan onze streken grenst! Wanneer je in Nigeria in de zee zou stappen met een “bootje” dan moet je dus van aan de West-kant van Afrika, meer dan 5000 à 6000 km roeien? Maar men heeft wel aandacht voor details in het verhaal, na al dat duizenden kilometers roeien, is hun GSM nog opgeladen en is de boot half leeggelaten. Tja. Je moet wel tot de rechtse kerk behoren om dit nog te geloven. Ik nodig alvast iedereen uit om met een roeiboot vanuit Nigeria naar Oostende te peddelen – haha (zegt onze redactie).

Om dan nog maar te zwijgen over de mensen die dan zogenaamd van elders komen, maar wel allemaal toevallig onze taal spreken, die hebben dan Nederlands geleerd op een half afgelaten opblaas boot ofzo?

De tentenkampen op van die Griekse eilanden zijn nog zo’n fabeltje, meestal gewoon gephotoshopped, met enkele tientallen Grieken die dan snel even in een tent gaan zitten, daar zijn na de economische crisis werklozen genoeg overgebleven die voor 10 euro wel even wat schoensmeer op hun gezicht smeren en sjofele kleding aantrekken om dan in een “tentenkamp” te gaan zitten tot de foto’s zijn genomen van die vele NGO’s die er dan voeding OP ONZE KOSTEN komen leveren. Er worden vele mensen rijk op onze kosten op die manier, reken maar.

Laat u niets wijsmaken, migratie en vluchteingen zijn een fabeltje van de rechtse kerk, een verhaaltje om boeken te kunnen verkopen van rare politici die de èchte problemen niet durven aanpakken. De echte vluchtelingen kunnen trouwens vanuit een oorlogsgebied niet echt weg, dus waar zijn we ons zorgen over maken. Wanneer je Syrië bij voorbeeld niet in kan zomaar, dan kan je daar niet zomaar UIT vertrekken niet waar?
En waar zou je midden in een oorlogsgebied zomaar een opblaasbare boot kopen? Bij de opblaasbootshop.syria site of wat? En wie gaat dat dan thuis leveren? post nl?
Neen, laat u niks wijsmaken door de rechtse kerk, er bestaan geen vluchtelingen, en de eerste die je tegenkomt moet je maar eens vragen bij welke toneelgroep hij werkte voor hij die job kreeg bij de staat, of waar’m z’n bootje heeft gekocht, hij zal niet kunnen antwoorden, en dan is de argumentatie op natuurlijk. Of zeggen ze dat je maar een van de rechtse boeken moet lezen.
De migratie-stromen lopen ook altijd toevallig langsheen grenzen van nationale staten die hun hekken, muren en opvangcentra net toevallig altijd net op die plekken hebben geplaatst, de fabrikanten van prikkeldraad en beveiligingsfirma’s zijn dan ook de mensen die er dik aan verdienen, net als de verkopers van anti-inbraak alarmen, want in al die landen heeft dan iedereen meer schrik. 
Kijk maar naar wat er in ons land op de snelwegparkings gebeurde, de beveiliging werd er opeens serieus genomen, puur omwille van dit migratie-verhaal. 

Dus wanneer u nieuws ziet over vluchtelingen, klik dan gewoon weg, en laat uw gedrag niet veranderen, want de echte toestand is veel erger: er zijn reptielen die onze politici imiteren met maskers op hun gezicht, en ons vertellen wat we moeten doen, da’s veel erger. Men wil ons een schuldgevoel geven, en tegelijk verdoezelen dat er andere problemen zijn, maar als er al vluchtelingen zijn, zijn wij zeker niet de oorzaak. ‘t Is niet dat wij zelfs bommen gooien in verre landen, dat zijn de militairen, die in dienst staan van de staat… dezelfde staat die uw massa media in handen heeft. Toevallig hé. 

Kimo

PS: Bedankt aan de doorbraak “auteurs” voor de inspiratie voor dit parodie-artikel, hun fake info en halve waarheden blijven me entertainen en verbazen, en bewijzen elke dag opnieuw dat er nog veel werk is inzake educatie over wetenschap, geschiedenis en sociologie.

Gepubliceerd door

kim

twitter.com/kim0raku