freaky

Iets dat we al lang wisten uiteraard… maar dit artikeltje bewijst nog maar eens hoe fucked-up we eigenlijk allemaal bezig zijn inzake relaties… geen wonder dat ik mensen ken die gewoonweg alleen willen blijven, zonder ‘geleached’ te worden 🙂

uit de standaard online:

Liefde gaat door de woning

26.05.2005 – 12:23:02

BRUSSEL – Meer dan de helft van de vrouwen is bereid met een man uit te gaan als dat kan leiden tot het bezit van een eigen woning. Bij mannen ligt dat percentage een beetje lager. Dat schrijft de Sunday Telegraph, die zich baseert op een onderzoek van een grote bank.

De Belg wordt al generaties lang met een baksteen in de maag geboren, maar aan de andere kant van het Kanaal zijn ze aan een inhaalrace bezig. Dat heeft geleid tot een spectaculaire stijging van de huizenprijzen en dat blijkt dan weer invloed te hebben op de partnerkeuze.

Een onderzoek van de Lloyds TBS-bank geeft namelijk aan dat steeds meer mensen een relatie laten bepalen door de kans dat er samen met de partner zal worden geïnvesteerd in een eigen woning. Dat geldt vooral voor de leeftijdsgroep tussen de 25 en 34 jaar, waar zes op de tien ondervraagden zei bereid te zijn om samen met de partner een huis of appartement te kopen om binnen te geraken op de immobiliënmarkt. En daar is kennelijk haast bij, want driekwart wilde die stap zelfs al zetten binnen het eerste jaar van de relatie.

,,Mensen hebben tegenwoordig meer angst om geen eigen huis te hebben dan, zoals vroeger, niet van de straat te geraken”, concludeert de leider van het onderzoek.

Gepubliceerd door

kim

twitter.com/kim0raku